Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
10.01.2022
13:56
Dom upokojencev Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Od nedelje so v Domu upokojencev Brežice prepovedani obiski in izhodi stanovalcev. Za ta ukrep so se v Brežicah odločili po pojavu okužbe s COVID-19. Ukrepa ostajata v veljavi vse do preklica.

Prepoved obiskov v Domu upokojencev Brežice

BREŽICE V Domu upokojencev Brežice so v soboto začasno zaustavili obiske in izhode iz doma iz enote Krka C, v nedeljo pa so obvestilo o prepovedi izhodov in obiskov svojcev razširili na celoten dom. "Čeprav si z zaščitnimi ukrepi vseskozi prizadevamo, da bi okužbo preprečili, se je žal le - ta pojavila tudi v našem Domu. Žal temu botrujejo tudi izredno neugodne epidemiološke razmere v lokalni in širši skupnosti," so zapisali v obvestilu.

Od nedelje, 9. januarja, do preklica

Tako sedanja situacija od vseh vpletenih zahteva takojšnje ukrepanje in sprejem dodatnih zaščitnih ukrepov, med katerimi je tudi ustavitev izhodov stanovalcev in obiskov v Domu. Tako so od nedelje, 9. januarja, do preklica začasno sprejeli ukrep ustavitve izhodov in obiskov v Domu upokojencev Brežice.

"Poskrbeli bomo, da se bodo stanovalci počutili dobro in varno"

Ob tem prosijo vse, "da skupaj s potrpežljivostjo pristopimo k nastali situaciji in naredimo vse, kar je v naši moči, da preprečimo širjenje okužbe. Poskrbeli bomo, da se boste/bodo stanovalci počutili dobro in varno. Hvala vam, ker razumete. Vse informacije, ki jih potrebujete boste prejeli na upravi Doma in pri zaposlenih Doma. Sproti vas bomo obveščali o novostih."

Zapis dopolnjujemo.

(eP)

brežice
koronavirus
covid19

Pridružite se nam

Novice iz Posavja