Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
08.08.2019
12:05
Foto: arhiv ePosavje
Kot so sporočili z Agencije Republike Slovenije za okolje, nas čaka vremensko zanimiv četrtek. Nastanejo lahko nevihte, v jugovzhodni Sloveniji najverjetneje v drugi polovici dneva.

IZ MINUTE V MINUTO:

(14:20) Na jugozahodu so se že začele pojavljati nevihte

Ob nevihti v jugozahodni Sloveniji je med 13. in 13.30 uro na Slavniku padlo 35.2 mm padavin in v Škocjanu 21.4 mm dežja. Kot pravi dežurni prognostnik na Agenciji Republike Slovenije za okolje, kaže na močan naliv. "Nevihta se pomika proti severovzhodu, ob tem lahko narastejo hudourniški vodotoki," pravijo v sporočilu.

Padavine nad Slovenije, 13:55, vir: ARSO

(09:25) Kaj pravi vremenska napoved? (Vir: ARSO)

Četrtek

V četrtek bo pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne padavine, popoldne tudi nevihte, pihal bo šibak veter vzhodnih smeri.

Petek

Ponoči bo dež povsod ponehal, do jutra se bo delno razjasnilo. Ponekod po nižinah bo nastala megla. V petek bo povečini sončno z nekaj kopaste oblačnosti.

Sobota in nedelja

V soboto bo jasno in vroče,  nedeljo bo dokaj sončno, nekaj več oblačnosti bo zjutraj in dopoldne v severni in osrednji Sloveniji, prehodno bo zapihal veter vzhodnih smeri.

(09:17) Razvoj vremena spremljajte na ePosavje.com

Razvoj vremena bomo v nadaljevanju drugega avgustovskega četrtka spremljali na ePosavje.com, v primeru potrebe tudi iz minute v minuto.

(09:15) Lahko nastanejo krajevno močne nevihte

"V južni Sloveniji lahko sredi dneva in popoldne nastanejo krajevno močne nevihte," pravijo na Agenciji Republike Slovenije za okolje.

Pridruži se nam na Facebook strani Vreme v Posavju

(ARSO, bš, eP)

vreme v posavju
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Zadnje novice