Skip to main content
V Posavju 9° C Torek, 26. maj 2020
11.04.2019
19:24
Foto: Tomaž Pavkovič
V Kostanjevici na Krki so objavili javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev občinskih priznanj v letu 2019. Več informacij o razpisu objavljamo v nadaljevanju zapisa:

Javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev občinskih priznanj

Zbirajo predloge za podelitev občinskih priznanj Komisija za občinska priznanja, proslave in sodelovanje z občinami pri Občinskem svetu Občine Kostanjevica na Krki je nedavno objavila javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev občinskih priznanj v letu 2019. Kot pravijo v uvodu razpisa, želijo s podelitvijo občinskih priznanj Občinski svet Občine Kostanjevica na Krki v letu 2019 izročiti priznanja najuspešnejšim in najzaslužnejšim posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali k prepoznavnosti ter razvoju in ugledu občine.

Predloge zbirajo do 15. maja

Pet priznanj Na občinski komisiji zbirajo predloge za priznanja Mestni prstan z nazivom Občan leta, za priznanja Kostanjeviški zlatnik, Kostanjeviški srebrnik ter Zlato plaketo in Srebrno plaketo.

Do 15. maja Več informacij o razpisuso objavili na spletni strani Občine Kostanjevica na Krki, kjer še pišejo, da predloge zbirajo do 15. maja-

(bš)

kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja