Skip to main content
Petek, 1. december 2023
30.12.2020
18:05
Grafika: Občina Krško
Občina Krško je sredi decembra na portalu javnih naročil in na svoji spletni strani objavila javno naročilo za ureditev posavskega čebelarskega centra.

Posavski čebelarski center

Predmet javnega naročila je ureditev posavskega čebelarskega centra na Bohoričevi ulici 2 v Krškem, in sicer v okviru evropskega projekta Čebelarski mozaik. "Predvidena je rekonstrukcija obstoječega objekta s pripadajočo zunanjo ureditvijo. Z ureditvijo se v prostor umesti razvojno-izobraževalni center, ki nudi prostor za medgeneracijsko druženje lokalnega prebivalstva, izobraževanje in delavnice," navajajo v dokumentaciji. Kot še dodajajo, je na tem območju že vzpostavljena infrastruktura, v neposredni bližini pa je umeščena zunanja ureditev z otroškimi igrali in športnimi igrišči, ki bodo služili tudi uporabnikom objekta.

Center naj bi bil dokončan septembra 2021

Naročilo ni razdeljeno na sklope, tako bo izbor ponudnika izveden za celotno naročilo, dodajajo. "Izvedla se bodo dela, skladno s projektno dokumentacijo izdelovalca, družbe Kostak GIP, d.o.o." Začetek del je predviden takoj po veljavnosti pogodbe, zaključek pa do 10. septembra 2021. Kot še dodajajo, ima naročnik sredstva za izvedbo naročila zagotovljena v proračunu Občine Krško. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rok za prijavo so podaljšali

Rok za prijavo je bil sprva danes, 30. decembra 2020, a ga je občina podaljšala do 8. januarja 2021 do 10. ure.

(eP)

krško

Pridružite se nam