Skip to main content
V Posavju 16.6° C Sreda, 12. maj 2021
03.04.2020
14:01
Maske, Občina Sevnica
Foto: Občina Sevnica
Občina Sevnica je v petek vsem odprtim prodajalnam na območju občine dostavila pralne maske in vizirje za zaščito obraza.

V Sevnici bodo šivali zaščitne maske za enkratno uporabo

Z masko zaščitimo sebe, z masko zaščitimo druge

SEVNCIA Občina Sevnica je v petek vsem odprtim prodajalnam na območju občine dostavila pralne maske in vizirje za zaščito obraza, z željo, da so vse prodajalke in prodajalci, ki ostajajo na svojih delovnih mestih in s tem pomagajo pri oskrbi občank in občanov z nujnimi življenjskimi potrebščinami, ustrezno zaščiteni.

Nabavili material za izdelavo 10.000 kosov zaščitnih mask za enkratno uporabo

Občina Sevnica in Štab civilne zaščite občine Sevnica sta prav tako nabavila material za izdelavo 10.000 kosov zaščitnih mask za enkratno uporabo. Maske bodo v naslednjih dneh pričeli izdelovati prostovoljci in zaposleni na Občini Sevnica.

Fotogalerija (Foto: Občina Sevnica):

Sevničani vabijo prostovoljke in prostovoljce

Šivanje mask

Podjetje Inplet Pletiva je Občini Sevnica in Civilni zaščiti doniralo 30 metrov blaga, za šivanje mask za večkratno uporabo.

Maske bodo v naslednjih dneh pričeli izdelovati prostovoljci in zaposleni na Občini Sevnica.

Občina Sevnica vabi vse prostovoljke in prostovoljce, ki bi bili pripravljeni sešiti pralne maske (za sosede, gasilce, pomoč na domu, Center za socialno delo, Rdeči križ…) in jih potem tudi tem osebam oziroma organizacijam v svoji okolici tudi razdeliti, naj se javijo. Za več informacij lahko pokličejo sodelavko Občine Sevnica Matejo Cvetkovič na 041 600 017.

(Občina Sevnica, bš, eP)

sevnica
koronavirus
fotogalerija

Pridružite se nam