Skip to main content
Petek, 22. september 2023
21.02.2022
14:06
Splošna bolnišnica Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Prejšnji teden je Vlada Republike Slovenije potrdila imenovanje štirih predstavnikov ustanovitelja v svet javnega zavoda Splošna bolnišnica Brežice. Mandat trenutnim članom poteče v soboto.

Svet zavoda Splošne bolnišnice Brežice

BREŽICE Ministrstvo za zdravje je v začetku decembra objavilo javni poziv za izbiro kandidatov za predstavnike ustanovitelja v svetu zavoda Splošne bolnišnice Brežice. Kot so zapisali po dopisni seji vlade, na kateri so potrdili predloge, so na Ministrstvu za zdravje prispele prijave na podlagi meril ovrednotili in sestavili listo primernih kandidatov.

V soboto trenutnim članom poteče mandat

Svet zavoda poleg drugih predstavnikov sestavljajo tudi štirje predstavniki ustanovitelja, mandat trenutnim članom Sveta JZZ Splošne bolnišnice Brežice bo potekel v soboto, 26. februarja. V svet zavoda so tako za štiriletni mandat imenovali štiri kandidate, novi člani so Robert Kaše, Bojana Bah, Patricia Čular in Zdenka Žrlič Bahčič. Kakor so še zapisali v sporočilu, bo predstavnikom ustanovitelja mandat začel s konstitutivno sejo sveta. Patricia Čular in Robert Kaše sta že bila člana dosedanje sestave sveta zavoda.

splošna bolnišnica brežice
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja