Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
21.05.2021
13:54
Veseli dan prostovoljstva
Foto: Zveza prijateljev mladine Krško
Letos obeležujemo že 22. Nacionalni teden prostovoljstva, ki ga tradicionalno organizira
Slovenska filantropija.

Nacionalni teden prostoljstva

KRŠKO Teden je namenjen temu, da se spomnimo na vse prostovoljce in prostovoljke, na njihova dela in prostovoljske organizacije, ki delujejo ter zahvali prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

Na Veseli dan prostovoljstva, 20. maja 2021, je predsednik ZPM Krško, Vinko Hostar s sodelavkama simbolično predal časopis »Skozinskoz filantrop«, županu občine Krško, mag. Miranu Stanku in županu občine Brežice g. Ivanu Molanu. Časopis, ki je izšel priložnostno, je posvečen promociji prostovoljstva. V časopisu so bile predstavljene različne prostovoljske zgodbe, njihove izkušnje, različna področja prostovoljstva ter prostovoljske organizacije, med katerimi je tudi ZPM Krško.

Fotogalerija (Foto: Zveza prijateljev mladine Krško):

Na ta dan so lahko občani občin Krško in Brežice od prostovoljcev ZPM Krško, prejeli časopis »Skozinskoz filantrop«. Delitev časopisa je potekala med 10. in 12. uro na sledečih lokacija: Supernova Krško, Upravna enota Krško, Intermarket Brežice in Upravna enota Brežice.

Ker se zavedamo, da ima prostovoljstvo velik pomen za skupnost, še posebej v teh časih je prav, da se zavalimo vsem prostovoljkam in prostovoljcem, ki s svojim delom skrbijo za to, da je življenje v lokalni skupnosti in širše boljše.

Pripravila: Tjaša Rakar

krško
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja