Skip to main content
Četrtek, 21. september 2023
19.12.2019
12:36
Veseli december na Čatežu
Foto: Turistično društvo Čatež ob Savi
S pripravami na praznični mesec december so člani Turističnega društva Čatež ob Savi začeli že v novembru, ko so za otroke pripravili ustvarjalne delavnice.

Veseli december na Čatežu

BREŽICE Skupaj so ustvarjali družine lesenih snežakov, ki v teh dneh že ponosno krasijo Čatež. V tem tednu se bodo po vasi prižgale še praznične luči. "Letos imamo tudi novost na vhodu v vas in sicer ekološko smrekico z dobrimi željami. Kljub skromnim sredstvom nam je uspelo obnoviti nekaj starih okraskov, tako da upamo, da smo uspeli pričarati praznično decembrsko vzdušje, tako mnogim turistom, obiskovalcem in seveda nam krajanom samim," so sporočili s Čateža.

Fotogalerija (Foto: Turistično društvo Čatež ob Savi):

Lesene jaslice

Ravno tako so v polnem teku dela pri pripravi prostora, kjer domujejo naše božične jaslice. Lesene jaslice bodo na ogled vsak dan od 8. do 22. ure do 5. januarja 2020. V januarju pa bo v sosednjem prostoru v skednju otvoritev razstave starih fotografij, kjer bo postavljen tudi »photopoint«. V zadnjih dnevih iztekajočega leta bo otroke s svojim obiskom razveselil še Dedek Mraz.

Leto zaključujejo z druženjem in pesmijo

Na Čatežu zaključujejo leto z druženjem in pesmijo, obdarovanjem ter tiho priprošnjo, da bo naslednje leto prav tako uspešno, zdravo in veselo.

(bš)

brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja