Skip to main content
V Posavju 7.2° C Sobota, 4. februar 2023
15.02.2021
10:43
Informativni dnevi na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru
V petek in soboto so tudi na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru potekali informativni dnevi za vpis v dodiplomske študijske programe.

Spletni informativni dnevi na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru

Letošnji informativni dnevi potekali na daljavo, na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru so jih izpeljali s pomočjo programskega orodja MS Teams, ki se na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru v tem obdobju uporablja tudi za pedagoško delo.

Z obiskom so zelo zadovoljni

Na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru so z letošnjim obiskom na informativnih dnevih zelo zadovoljni, saj so zabeležili večji odziv potencialnih študentov kot v preteklih letih. "Skupno število udeležencev spletnih informativnih dni je bilo za 50 % višje kot v preteklih letih, prav tako so bili udeleženci bolj pogumni pri zastavljanju vprašanj v zvezi s študijem, predvsem v klepetalnici," so dodali. Na informativnih dneh so poleg predstavitve študijskih programov, obštudijskih aktivnostih Študentskega sveta FE UM in prijavno-sprejemnega in vpisnega postopka udeležencem predstavili virtualni sprehod po Inštitutu za energetiko Fakultete za energetiko.

Več kot 100 razpisanih mest v programih

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru v študijskem letu 2021/2022 na I. stopnji za prvi letnik na lokacijah v Krškem in Velenju skupaj razpisanih 70 vpisnih mest za redni študij na visokošolskem strokovnem študijskem programu Energetika, 22 mest za redni študij na univerzitetnem študijskem programu Energetika in 20 mest za izredni študij na visokošolskem strokovnem študijskem programu Energetika.

Predstavitev je še vedno dostopna na spletu

"Tisti, ki se niso uspeli udeležiti spletnih informativnih dni v živo, si lahko predstavitev študija in študijskih programov Fakultete za energetiko UM ogledajo na povezavi: https://informativni.fe.um.si," dodajajo.

(eP)

fakulteta za energetiko
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi