Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
03.05.2022
16:48
Foto: ePosavje.com
V Valvasorjevi knjižnici Krško so v minulih dneh začeli s selitvijo gradiva v novo knjižnico, osrednja enota bo do 9. junija zaprta, zato pa do 23. maja ostaja odprt mladinski oddelek.

Nov prizidek Valvasorjeve knjižnice Krško

KRŠKO Osrednja enota Valvasorjeve knjižnice v starem mestnem jedru Krškega je zaradi selitva gradiva v nove prostore do 9. junija zaprta. Iz knjižnice sporočajo, da v tem času gradiva iz osrednje knjižnice ne bo možno dobiti. Prav tako v maju ne bo možna medknjižnična izposoja gradiva in prevzem čakajočega rezerviranega gradiva. Uporabnike tudi prosijo, da izposojenega gradiva do odprtja nove knjižnice ne vračajo.

Tri izposojevališča bodo odprta po običajnem urniku

Bo pa do 23. maja odprt mladinski oddelek v pritličju stavbe na Cesti krških žrtev 47. Gradivo iz tega dela knjižnice bodo v nov prizidek začeli seliti po tem datumu. Ob tem dodajajo, da bodo izposojevališča na Vidmu, na Senovem in v Kostanjevici na Krki odprta po običajnem urniku. "Po pestrem in verjetno napornem mesecu selitve se knjižničarji veselijo prijetnih druženj, dobrih zgodb v novi knjižnici in se vsem uporabnikom zahvaljujejo za strpnost in razumevanje," dodajajo v Valvasorjevi knjižnici Krško.

krško
valvasorjeva knjižnica krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja