Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
09.05.2019
13:12
Foto: Mladinski center Brežice
V Mladinskem centru Brežice so zaključili z abonmajem otroških predstav za sezono 2018/2019.

Zelo smo veseli in hvaležni, da je bila dvorana skozi celotno sezono polna otroških obrazov. S štirimi predstavami smo se otrokom trudili približati svet gledališke umetnosti in jim skozi predstave predali poučne zgodbe.

Abonma smo otvorili z novembrsko predstavo Mala Murska deklica ob ogledu katere so otroci spoznali kulturo dediščino Slovenije. Odigrali so nam jo igralci Gledališča KU KUC. Vsem dobro znana Muca copatarica je otroke razveselila januarja. S predstavo, tokrat lutkovno, pa nas je obiskalo gledališče FRU-FRU KUD France Prešeren. Valentinovo smo otrokom in staršem polepšali s predstavo o pomenu prijateljstva, obiskal nas je Škratek Prijateljček iz Zavoda Enostavno prijatelji.

Zadnja letošnja predstava pa je bila v duhu velike noči, obiskalo nas je Družinsko gledališče Kolenc, ki nam je v goste pripeljalo Velikonočnega zajčka. S predstavami bomo nadaljevali zopet jeseni, do takrat pa vas vabimo na brezplačne predstave in koncert za otroke na prostem, ki jih bomo izvedli v sklopu Festivala, Brežice moje mesto in Mestne promenade v Brežicah.

Mladinski center Brežice

mc brežice
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja