Skip to main content
V Posavju 16.9° C Sreda, 22. september 2021
29.06.2021
07:07
Zaključek šolskega leta na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
V četrtek so tudi v Pišecah zaključili šolsko leto 2020/21 z glasbo, plesom, čestitkami za uspehe, podelitvijo priznanj, lepimi željami za počitnice. Dan po naše so poimenovali kulturni dan.

Zaključek šolskega leta na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

BREŽICE Zjutraj sta šolo obiskali delavki Avtokrke in Kaji Lesinšek podarili nagrado za odlično pesmico, ki jo je napisala za literarni natečaj. Njen razred pa je prejel bon v vrednosti 500 eur. Na prireditvi (pod taktirko Tanje Plevnik in Katje Kobe), ki je potekala v domu (varnostna razdalja med stoli, maske na obrazu), smo obeležili praznik, nato pa uživali v točkah, ki so jih pripravili učenci vseh razredov.

Prvo- in drugošolci (mentorici Katja Berkovič in Karmen Levak) so zaplesali, prav tako tretje- in četrtošolci (mentorica Romana Žnideršič), ki so poleg plesne točke pripravili tudi zanimiv filmček, peto- in šestošolci (mentor Matjaž Vrešak) so odigrali socialno igro Kdo se skriva pod masko, sedmošolci skeč 7. razred nima talenta, osmošolci (mentorica Brigita Vahen) pa posneli video o tem, kako se snema filmske prizore v Hollywoodu in kako pri nas v Pišecah.

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Gospa ravnateljica Nuška Ogorevc je z velikim veseljem nagradila učence, ki so dosegli izjemne rezultate na področju tekmovanj in same petice, izpostaviti velja zlato veselošolko Tinkaro Dušič. Vsi učenci so prejeli tudi izvod Maksovih novic, šolskega glasila, ki so ga letos oblikovali učenci izbirnega predmeta Šolsko novinarstvo.

Po kosilu, kjer ni manjkalo sladoleda, smo si zaželeli lepe, tople, brezskrbne, dolge počitnice … v upanju, da se v naslednjem šolskem letu ves čas družimo v šoli, čim manj preko videokonferenc.

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

brežice
šole v posavju

Pridružite se nam

Novice iz Posavja