Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
26.11.2021
13:07
Moja Lisca
Foto: Občina Sevnica
V občini Sevnica zaključujejo cikel vsebin, posvečenih letošnjemu občinskemu prazniku, ki so bile zaradi epidemioloških razmer v glavnini okrnjene ali pa so jih izpeljali prek spleta.

Zaključek praznovanj ob občinskem prazniku

Rastimo skupaj in Vencember

V petek ob 16. uri bo v organizaciji Mladinskega sveta občine Sevnica in Mladinskega sveta Slovenije potekal spletni dogodek z naslovom »Rastimo skupaj: participacija mladih«. Več informacij o vsebini je na voljo Facebook strani MSS – Mladinski svet Slovenije. Kot spletni dogodek bo potekala tudi letošnja otvoritev Vencembra z odprtjem razstave adventnih venčkov ob sprehajalni poti ob reki Savi v Loki pri Zidanem Mostu. Spletni dogodek bo objavljen v nedeljo, 28. novembra, ob 14. uri na Facebook strani Turističnega društva Loka pri Zidanem Mostu.

Moja Lisca

Dogodke v počastitev občinskega praznika bodo zaključili v torek, na zadnji novembrski dan. Zaključek fotografskega natečaja »Moja Lisca« bodo obeležili na Facebook straneh JSKD Sevnica in Občine Sevnica. Izbrane fotografije bližnjega in širšega območja Lisce, prejete v sklopu fotografskega natečaja v izvedbi sevniške območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, odslej lepšajo Tončkov dom.

(Občina Sevnica, eP)

sevnica

Pridružite se nam