Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
25.07.2019
16:30
Foto: Mladinski center Brežice
V tednu od 15. do 19. julija 2019 so v Mladinskem centru Brežice potekale počitniške aktivnosti za otroke. Teden, poln zanimivih delavnic je po mnenju otrok minil prehitro. V nadaljevanju fotografije:

Zaključek prvega dela počitniških aktivnosti v MC Brežice

BREŽICE Otroci so obiskali Center za krepitev zdravja Brežice, kjer so jim pripravili delavnico o zdravi prehrani in prvi pomoči. Z novimi znanji o zdravi prehrani so si potem na kuharski delavnici v Mladinskem centru pripravili zdrav in okusen sadni sladoled.

Torek je minil v znamenju glasbe, obiskala sta jih namreč dva glasbenika, Dmitri Alperovich z električno kitaro in Andrej Zobarič z afriškimi bobni. Otroke je navdušila delavnica Lego robotike, ki so jo imeli kar dvakrat. Da pa sedenje pred računalnikom ni bilo predolgo, so se vmes razmigali na plesni delavnici in pohodu do Mosteca, kjer so se z brodom odpeljali v Terme Čatež ter poiskali lov na zaklad.

Fotogalerija:

 

Petek pa je bil za otroke najimenitnejši, saj so se z avtobusom odpeljali na kopanje v Terme Paradiso Dobova, po vrnitvi pa so si privoščili kino s kokicami. S počitniškimi aktivnostmi bomo nadaljevali spet avgusta. Več o njih si lahko preberete na spletni strani Mladinskega centra Brežice.

Mladinski center Brežice

brežice
mc brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja