Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
28.10.2019
08:18
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
V petek, 25. oktobra, so v Pišecah uspešno zaključili 20. mednarodni Unesco tabor z naslovom 20 let tkemo niti za toplo stran srca. V nadaljevanju objavljamo sporočilo in fotografije.

Zaključek UNESCO tabora v Pišecah

PIŠECE Dopoldne smo poleg šole posadili drevo prijateljstva, se fotografirali z dronom, odigrali igro nogometa in »živi človek ne jezi se«, nato pa se preselili v Dom Pišece, kjer smo uživali v muzikalu OŠ Tenja z naslovom Paroščić u Bukvinom dolu. Učenci so nas navdušili s kostumi, petjem, plesom in vsebino muzikala.

Po bučnem aplavzu so naša dekleta zaplesala hip hop, nato pa so tri glavne organizatorice letošnjega tabora (ravnateljica Nuška Ogorevc, glavna koordinatorica na šoli Urška Tomše in vodja Unesco središča Tanja Plevnik) podelile priznanja vsem sodelujočim šolam, mentorjem in posameznikom, ki so veliko pripomogli k izvedbi še enega tabora v Pišecah.

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Sledil je še filmček video delavnice, nato pa kosilo in odhod domov. Gostje so pohvalili letošnji tabor, obljubili, da se še vrnejo. Ob stiskih rok smo jim zaželeli srečno pot. Mi pa odhajamo na počitnice. Imejte se lepo tudi vi!

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

šole v posavju
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam