Skip to main content
Četrtek, 1. junij 2023
24.06.2022
12:45
Foto: Osnovna šola Leskovec pri Krškem
Na Osnovni šoli Leskovec pri Krškem so šolsko leto 2021/2022 zaključili s kulturnim programom ob dnevu državnosti. Tako so obeležili že 31. rojstni dan Slovenije.

Prireditev ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta

Na Osnovni šoli Leskovec pri Krškem so v četrtek pripravili prireditev ob zaključku šolskega leta in dnevu državnosti pripravili v četrtek. Vabljeni k ogledu fotogalerije, kjer je strnjenih nekaj utrinkov učencev in učiteljev, ki jih od danes čakajo zaslužene počitnice.

Fotogalerija (Foto: Osnovna šola Leskovec pri Krškem):

Dan državnosti obeležili tudi na podružnični šoli v Velikem Podlogu

Dan državnosti so obeležili tudi na podružnični šoli v Velikem Podlogu. Po dveh letih so se zopet zbrali v parku na Gorici. "Kot je že dvajsetletna tradicija, smo v šoli pripravili kulturni program, starši pa so složno poskrbeli za pogostitev. Seveda nam je ob strani stala tudi krajevna skupnost. Gospa predsednica nas je pozdravila z optimističnim nagovorom in veseljem ob novi lepotici, ki stoji v Velikem Podlogu. Gospod Zoran Zlatič nam je zaželel vesele in varne počitnice in nam predal pozdrave gospe ravnateljice," so sporočili s podružnične šole iz Velikega Podloga.

Kot so še dodali, se vsi že veselijo novega šolskega leta in nove šolske stavbe.

Fotogalerija (Osnovna šola Leskovec pri Krškem - Podružnična šola Veliki Podlog):

(eP)

leskovec pri krškem
šole v posavju

Pridružite se nam

Novice iz Posavja