Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
06.06.2019
12:23
Grafika: ePosavje
V četrtkovem dopoldnevu smo se zapeljali po delu obvoznice mimo Vipapa, od krškega mostu do sedeža krških poklicnih gasilcev na Tovarniški ulici. Poglejte videozapis v nadaljevanju novice:

Po obvoznici mimo Vipapa že gre

KRŠKO Promet po delu obvoznice med drugim mostom čez Savo in krožiščem v Vrbini zaenkrat poteka še po nezarisanem asfaltu, že so uredili površine za pešce, med drugim pa manjka še urejena javna razsvetljava. In kako je videti vožnja po tem delu obvoznice, ki bo po dokončanju celotne trase promet iz Sevnice proti Drnovem umaknila na levi breg Save ter s tem razbremenila staro mestno jedro Krškega? Več si lahko pogledate v spodnjem videozapisu:

Zadnja faza obvoznice do konca leta

Do konca leta 2019

Zadnji del obvoznice od krožišča na desnem bregu Save mimo Žadovinka do krožišča pri nakupovalnih centrih naj bi bil dokončan do novembra, oz. do konca leta 2019 po terminskem planu. "Glede na to, da je bil most dokončan pred rokom, upam, da bo tudi preostali del obvoznice dokončan pred rokom. Kakšnih posebnih zapletov ni, zdaj potekajo že dela z ostalo infrastrukturo, z inštalacijami in mislim, da rok ni ogrožen," je konec maja povedal krški župan Miran Stanko.

(bš)

krško
ceste
video

Pridružite se nam

Novice iz Posavja