Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
27.10.2020
11:19
Kostanjevica na Krki, september 2020
Foto: ePosavje.com
V Kostanjevici na Krki so s ponovno razglasitvijo epidemije prilagodili delo občinske uprave in zaprli prostore občine.

Do nadaljnega zaprti prostori občinske stavbe

KOSTANJEVICA NA KRKI Občinska uprava Občine Kostanjevica na Krki ima zaradi ponovne razglasitve epidemije in ob vse večjem številu okužb s koronavirusom spremenjen način delovanja. Kot pravijo v sporočilu, so prostori Občine Kostanjevica na Krki do nadaljnjega zaprti.

Kako do njih? Po telefonu ali elektronski pošti

"Za vsa vprašanja in zadeve se poslužite možnosti kontakta po telefonu na št. 07 / 49 87 275 ali pošljite vprašanje po e-pošti na naslov: obcina@kostanjevica.si. Na vsa vprašanja bomo odgovorili," dodajajo.

Obisk možen le v nujnih primerih in s predhodno najavo

Na koga se lahko obrnete, če potrebujete pomoč?

Ob tem še sporočajo, da v kolikor zadeve ne bomo mogli rešiti po telefonu in v nujnih primerih, je možen obisk prostorov občinske uprave, vendar samo s predhodno najavo. "Za klice občanov, ki potrebujejo pomoč (oskrba na domu) in dajanje informacij občanom pa vam posredujemo telefonsko številko poveljnika Civilne zaščite, Roberta Zagorca, 031 862 565 in njegov e-naslov: robert.zagorc@renault.com, ki vam je na voljo 24 ur/dan." Ravno tako se lahko za pomoč, v kolikor jo potrebujete, obrnete na Rdeči križ Krško, na telefonsko št. 07 / 49 05 365 od 8.00 do 15.00 ure.

(eP)

kostanjevica na krki
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja