Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
23.04.2020
18:19
Zdravstveni dom Brežice
Foto: ePosavje.com
V Zdravstvenem domu Brežice bo postopoma pričela z delom specialistična psihiatrična ambulanta.

Postopni začetek dela specialistične psihiatrične ambulante

BREŽICE Kot pravijo v Zdravstvenem domu Brežice, "bodo termini najprej zagotovljeni za uporabnike, ki potrebujejo prvi pregled, in imajo napotno listino s stopnjo nujnosti hitro in zelo hitro. Pacienti bodo na pregled klicani iz specialistične psihiatrične ambulante. "

Kako bodo delovale ordinacije?

Ordinacija Jasmine Patkovič Colarič bo delovala vsak delovni dan od 7. do 14. ure, ordinacijsk čas ordinacije prim. Željka Skočilića pa bo določen naknadno. "Pacienti so vabljeni na drugi termin v sredo, 29. aprila 2020, od 8. do 15. ure," pravijo v sporočilu.

Upoštevajte navodila in priporočila

Na vstopu vam bodo izmerili telesno temperaturo in naredili epidemiološko triažo

Ob tem opozarjajo na upoštevanje navodil in priporočil. Tako bodo pacientom bo na vhodu v stavbo zdravstvenega doma izmerili telesno temperaturo in naredili epidemiološko triažo.

Prinesite masko, razkužite roke

"V kolikor imajo pacienti povišano telesno temperaturo ali druge znake akutne okužbe dihal, se jih zavrne. V kolikor nimajo znakov akutne okužbe dihal, se jih posamično v dogovoru s sestro iz ambulante spušča v stavbo zdravstvenega doma. Pacienti morajo priti v čakalnico ambulante po najkrajši poti. Paciente naprošamo, da s seboj prinesejo masko in si ob vstopu v stavbo zdravstvenega doma razkužijo roke," dodajajo v sporočilu.

(bš)

brežice
zdravstveni dom brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja