Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
31.07.2019
09:47
Zdaj lahko postaviš kuhalnico nazaj v kot
Poletje je čas, ko se na vseh koncih izogibamo vročine in dodatnega segrevanja prostorov. Zato je tudi kuha v poletnih mesecih velikokrat odveč.

Ali ne bi bilo veliko prijetneje, če vam kosilo napravil nekdo drug, vi pa bi se medtem lahko le nastavljali soncu in pili osvežilno ledeno kavo z veliko porcijo sladoleda?

Ne dvomimo, da je odgovor pritrdilen! Zato hitro pospravi kuhinjske pripomočke tja, kamor spadajo in preveri ponudbo darilnih paketov SelectBox iz katerih smo vam pripravili pester izbor, kje v Posavju in okolici boste jedli največ in najbolje. Ste vedeli, da si lahko v Posavju privoščite kosilo v grofovskem kulturnem spomeniku, jeste jedi z jedilnikov, ki jih pišejo letni časi ali pa okušate vrtnine, ki bodo prekosale vaš domač vrtiček? Ste ljubitelj žlikrofov, ajdovih žgancev in knedlov ali pa ste za prestižno okušanje kompleksnih jedi v pravem gradu? Vse to in še več najdete v darilnih paketih SelectBox, ki bodo zadovoljili pričakovanja še tako zahtevnega gurmana.

Restavracija Tri lučke

Bi se želeli razvajati kot pravi grof? Zgodovina restavracije Tri lučke sega v daljne leto 1874, ko so brežiški grofje na tem mestu dali postaviti veliko leseno prešo, ki je bila kasneje tudi razglašena za kulturni spomenik. 100 let zatem se je prostor prelevil v idilično gostišče, ki prepleta zgodbo tradicije in modernosti.

Že skoraj pozabljene jedi dežele, pripravljene na novodobni način, kakovostne sestavine, sezonske dobrine narave in še topel kruh iz krušne peči … Vse to ponuja priznana restavracija, ki se nahaja na čudoviti lokaciji Sremič pri Krškem.

Z darilnim paketom SelectBox si privoščite bogat večhodni meni ali vrhunsko vinsko degustacijo! Svoje želodčke boste razvajali z okusno hrano, prikrajšano pa vam bo tudi vsakršno pomivanje posode v domači kuhinji. Kdo bo tega bolj vesel – partner ali vi? Morda prijatelji, ki jim boste podarili slastno kosilo? Precenite sami. Vse informacije o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Gostilna Kunst

Ste vedeli, da lahko jedilnike pišejo letni časi?

To je eno izmed osnovnih pravil Gostilne Kunst, ki sledi naravi ter letnim časom, ki zapovejo specifike jedilnega lista v času vašega obiska. Zakaj je temu tako?

Ker gostinci venomer uporabljajo le sezonske in sveže sestavine, katerih kvaliteto začutite tudi sami. Kaj pravite na raviole s črnimi tartufi in jurčki, šparglji na žaru s panceto krškopoljca in holandsko omako … Se vam že cedijo sline?

Da ne bo slabe volje v kuhinji, za rokav pocukajte še svojo boljšo polovico ali najboljšega prijatelja in skupaj se z darilnim paketom SelectBox odpravita na nepozabno kulinarično razvajanje. Več o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Gostilna Repovž

Gostilna, ki se lahko kosa z vašim domačim vrtičkom! S 100-letno tradicijo, veličino preprostosti ter bogastvom podeželja v prepletanju z ekološko pridelavo, gostilna Repovž ustvarja edinstvene kombinacije okusov, ki zadostijo še tako zahtevne brbončice. Ajdovi njoki, sočna divjačina in narezki domačih mesnin ter sirov … poleg tega pa še obširna vinska karta domačih in okoliških vin Dolenjske ter Posavja - ja, vse to in še več se nahaja na meniju gostilne Repovž, ki se nahaja v prijetni vasici Šentjanž.

Če iščete umirjen kotiček, kjer boste lahko uživali ob ekološko pridobljenih in pripravljenih jedeh, boste z darilnim paketom SelectBox zadeli pravo kombinacijo. Zapeljite se po prelepi posavski pokrajini do majhne a vrhunske gostilne Repovž. Vse informacije najdeš TUKAJ >>. Podarite sebi in svojim najbližjim izjemno pogostitev!

Gostišče Koren

Štruklji, suhokrajinski žlinkrofi, ajdovi žganci in postrvi iz reke Krke … so le ene izmed najbolj znanih specialitet s prve turistične kmetije, ki je bila odlikovana s priznanjem Zlata žlica Vikend magazina.

Gostišče Koren vam bo pričaral kar najbolj pristno tradicijo in avtentičnost življenja na kmetiji. V domačih jedeh, pripravljenih s sezonskimi sestavinami ter prijaznim pristopom, boste lahko uživali v tradicionalnih slovenskih okusih, tik ob reki Krki s čudovitim pogledom na grad Žužemberk.

Če želite nahraniti tako želodčke kot tudi svoje oči, si s presenečenj polnim darilnim paketom SelectBox izberite prijetno kosilo ali večerjo na priljubljeni kulinarični destinaciji. Podarite darilni paket SelectBox največjim gurmanom!

Več o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Restavracija Grad Otočec

Pravo kraljevsko kulinarično doživetje ponuja Restavracija Grad Otočec, ki je znana po svoji kreativnosti in kompleksnosti jedi. Ta je z ekipo kuharskega mojstra Dejana Pavliča tudi članica Chaîne des Rôtisseurs - združenja za umetnost kuhanja, kulturo pitja vina in druženja za pogrnjeno mizo. V njihovih dovršenih jedeh se tako prepletajo sodobni kulinarični trendi, etnološke posebnosti in tradicija dolenjske pokrajine s prefinjeno postrežbo.

Z darilnim paketkom SelectBox lahko sedaj poskrbiš, da se vsaj za en dan preleviš iz Pepelke v pravo princesko in uživaš v bogatem grajskem okolišu ter prvovrstnem razvajanju za vaše brbončice. Lahko pa to podariš tvoji najljubši osebi, ki praznuje.

Vse o ponudbi pa najdeš TUKAJ >>.

Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

OGLASNO SPOROČILO

oglasna novica
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja