Skip to main content
V Posavju 5° C Četrtek, 8. december 2022
26.02.2020
10:27
Zdravstveno terapevtska kolonija
Foto: Društvo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje je že pričelo z večjimi projekti v letošnjem letu 2020, saj so v Kranjski Gori že izvedli zdravstveno terapevtsko kolonijo.

Zdravstveno terapevtska kolonija v Kranjski Gori

KRANJSKA GORA V Zdravstveno-terapevtski koloniji je bilo 22 otrok in mladostnikov, ki so bili razdeljeni v dve skupini. Vsi so imeli vsakodnevno nevrofizioterapijo, kinezioterapijo, smučanje na prilagojenih smučeh, kopanje v bazenu po Hallwick metodi, ustvarjalne delavnice, druženje, družabne igre, skupaj so odšli tudi na izlet.

"Preživeli smo čudovit zimski teden"

"Velik poudarek smo namenili tudi na sorojence saj smo z njimi smučali, prav tako na otroke z motnjami v razvoju, ki so sposobni tudi sami smučati z individualnimi obravnavami. Skupaj smo preživeli čudovit zimski teden, izmenjali izkušnje, se družili, naredili evalvacijo," pravijo v Društvu Sonček Posavje.

Fotogalerija (Foto: Društvo Sonček Posavje):

Ob tem so vsem družinam, spremljevalcem in terapevtom predstavili vizijo Zveze Sonček in sledili glavnemu cilju inkluziji in integraciji. "V imenu vseh posavskih Sončkov se za sodelovanje iz srca zahvaljujemo Luki Zupanu, ki je bil s strani projekta MOST z nami in smo s tem imeli še dodatno strokovno podporo za naše člane," še dodajajo v sporočilu.

(bš)

društvo sonček posavje
posavje
fotogalerija

Pridružite se nam