Skip to main content
V Posavju 24.7° C Torek, 16. avgust 2022
15.09.2021
21:05
Incident v Brežicah
Grafika: ePosavje.com
V sredo je v veljavo stopil odlok o uvedbi PCT pogoja kot pogoja za dostop do različnih storitev. Že zjutraj se je zaiskrilo na bencinskem servisu v Brežicah.

"Bomo videli, kako bodo to rešili"

BREŽICE Dopoldne je na prodajnem mestu v Brežicah prišlo tudi do dogodka, ko je oseba želela napolniti rezervoar na vozilu, a zaradi neizpolnjevanja pogoja PCT tega ni mogla storiti. Celotno dogajanje je v skoraj 30-minutnem vklopu v živo prenašal prek Facebooka. "Mislim, da bomo super vrsto naredili danes na tem Petrolu. Kot vidite, da mi ne pustijo tankati. Njihov PCT... Pa bomo videli, kako bodo to rešili. Ker jaz zdaj avta res ne bom umaknil. Ali ga bo pajk odpeljali, ali kaj bodo naredili. Gužva bo v vsakem primeru danes tukaj," je 15 minut čez 8. uro zjutraj povedal ob puščenem avtomobilu. 

Avtomobil zaklenil in pustil na črpalki

Avtomobil je zaklenil in ga pustil na območju prodajne enote. Kasneje so vozilo z območja črpalke odstranili, policisti pa zdaj vodijo nadaljni postopek zoper osebo. Videozapis je v dobrih petih urah zbral več kot 72.000 ogledov, skoraj 4.900 odzivov in 1.900 komentarjev ter blizu 3.200 deljenj znotraj omrežja Facebook.

(bš, eP)

koronavirus
brežice

Pridružite se nam