Skip to main content
V Posavju 5.7° C Torek, 23. 2024
25.11.2019
13:13
Razstava adventnih venčkov na Treh lučkah
Foto: Cvetličarna Irena
Adventna razstava unikatnih venčkov bo letos potekala pod naslovom »Znanilci luči". Razstavo si boste lahko ogledali v sredo 27. in četrtek 28. novembra 2019 ob 12.00 do 22.00 ure na Treh lučkah.

Znanilci luči

Adventna razstava unikatnih venčkov

KRŠKO Advent je čas pričakovanja. Čas priprave na praznovanje, ki zbere za omizje vso družino. Čas, ki nam daje priložnost, da v temine naših odnosov posije upanje. To upanje je kot Luč, ki prihaja, da prežene temo. Temo, ki jo predstavljajo tista naša dejanja, ki razdirajo in nas oddaljujejo drug od drugega. Adventni venec družina postavi v središče, na omizje, v srce doma. Adventni venec s štirimi svečami naznanja prihod upanja, prihod luči.

Ob adventnem vencu skupaj pričakujemo. Vsaka od štirih svečk na vencu prinaša več svetlobe in nas vabi, da se pripravimo na tisti čaroben - Sveti večer. Vabi nas, da popravimo odnose, da odpustimo, da objamemo, da si damo novo priložnost. Vabi nas, da se zberemo, skupaj, kot ena družina.

Znanilci luči tako predstavljajo adventne venčke, ki napovedujejo sveti večer, ko bo luč v polnosti zasijala, kot upanje v središču naših domov. V kolektivu Cvetličarne Irena tako že tretje leto zapored, na Treh Lučkah, pripravljajo prodajno adventno razstavo unikatnih adventnih venčkov.

Fotogalerija (Foto: Cvetličarna Irena):

Razstava bo letos tretje leto zapored

V sredo in četrtek, 27. in 28. novembra, od 12. do 22. ure

Razstava ima poslanstvo, da preko njihove ustvarjalnosti, ki se razodeva v njihovih adventih izdelkih, povabiti družine k pričakovanju Luči. Ob prazničnih okusih in edinstvenem ambientu Treh lučk, bodo tako že tretje leto zapored pripravili čarobno uverturo v čas pričakovanja – advent, ki je poleg vsega tudi čudovita priložnost za srečanje ob izteku koledarskega leta.

Znanilci luči, Tri lučke

OGLASNO SPOROČILO

krško
oglasna novica
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja