Skip to main content
V Posavju 7.1° C Četrtek, 25. 2024
31.05.2022
15:29
Teniški klub Brežice
Foto: Teniški klub Brežice
Člani Teniškega kluba Brežice so v ponedeljek na Slovanu gostovali na 1. krogu 1. članske teniške lige in izgubili z visokih 7:0.

Visok poraz v Ljubljani

LJUBLJANA V prvi tekmi kroga je Semrajc z dvakrat po 6:0 premagal Beliša, Sabolčki je proti Schweigher Mužarju osvojil eno igro v prvem nizu, Bedene je Deržiču eno igro prepustil v drugem nizu, dve igri pa sta v srečanju proti Žitniku dobila Sotler (6:1, 6:1) in Žičkar proti Žmaku, srečanje se je prav tako končalo s 6:1, 6:1. Prvo tekmo dvojic sta Schweiger Mužar in Semrajc proti Sabolčkiju in Mariču dobila s 6:1, 6:0, dvojica Sotler / Beliš se je proti Žitniku in Žmaku dobro upirala v prvem nizu, v drugem pa osvojila le točko za končni rezultat 7:5, 6:1.

V drugi tekmi Medvode boljše od Triglava

V drugi tekmi skupine A je TK Spin Medvode s 4:3 premagal TK Triglav Kranj, odločitev je padla v drugi tekmi dvojic, ki sta jo Lukman in Križnik proti Dimicu in Vetrihu dobila šele v 3. nizu po skrajšani igri z rezultatom 10:4. Brežičani v sredo domi igrajo proti TK Spin Medvode, v petek pa še proti ekipi TK Triglav Kranj.

Članska ekipa Teniškega kluba Brežice

Za Brežičane v letošnji ligi igrajo Marko Sabolčki, Matic Sotler, Benjamin Beliš, Borut Žičkar, Žiga Deržič, Nejc Marič, Dominik Šimunović, Jakov Šuler, namestnik kapetana Gregor Vučanjk in kapetan Sandi Rašović.

tenis
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi