Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
25.05.2022
08:49
V petek in soboto, 20. in 21. maja, je v Slovenski Bistrici potekal tradicionalni plesni festival Rolly Dance Open. Nastopilo je tudi 114 Lukčevih plesalcev iz Krškega in Brežic.

Lukci na Rolly Dance Open festivalu

KRŠKO V rednem delu festivala so elitno zlato priznanje prejeli MADNESS (urban formacije mladinci), SODIŠČE (urban skupine člani), zlato priznanje pa APOLOGIZE (Žana Colarič - modern solo člani), POOL PARTY (urban skupine mladinci), MALERJI (urban formacije člani), XPLOSION (urban formacije mladinci - PK Lukec Brežice), NAMELESS (urban formacije mladinci), elitno srebrno priznanje LOVE STORY (Iva Lazič in Žana Supančič, PK Lukec Brežice - urban duo/trio mladinci), ARHEOLOŠKI DAN (urban skupine mladinci), SUPER GRANNIES (PK Lukec Brežice - urban skupine mladinci), BORED (Lena Vintar - modern solo mladinke), SWEETS (urban formacije otroci), MARS COLONY (PK Lukec Brežice - urban formacije otroci), WOMAN (modern skupine člani), SUNSHINE (Lara Vodlan - modern solo mini), srebrno priznanje pa FUTURE (urban formacije otroci). 

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec Krško):

Ob zaključku festivala so si v gala večeru lahko ogledali najboljše točke festivala in med njimi so v treh točkah nastopili tudi plesalci Lukca. V koreografiji Sodišče so nastopile plesalke Maruša Grmšek, Zala Popijač, Tjaša Aleksandra Komočar, Stella Resnik, Valentina Pirc in Ema Zildžovič, ki so si na koncu priplesale 9. mesto.

Plesalke omenjene skupine so zaplesale še v eni točki na gala večeru in sicer so Zala in Ema tudi članice skupine Madness, v kateri so poleg niju nastopile še Nina Pacek, Ema Drenik, Ema Rožman, Lija Kranjc, Mia Pirc, Zala Kac, Pavlina Urek, Manca Gračner, Tinkara Kranjčevič, Patricija Gregorič, Zarja Sevšek, Nina Krmelj, Kali Prugovečki, Pia Naja Kukec, Lena Vintar, Ula Rabič Zalokar, Kostrevc Nuša in Ančimer Manca. Skupina si je na koncu priplesala 7. mesto.

Maruša, Tjaša, Valentina in Stella pa so nastopile tudi v zmagovalni točki festivala, članski formaciji Force, ki jo poleg njih sestavljajo še plesalci Forca iz Celja. Vse tri koreografije so delo trenerja Mihe Pozniča.

(Plesni klub Lukec, eP)

plesni klub lukec
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja