Skip to main content
V Posavju 8.5° C Četrtek, 25. 2024
13.10.2020
19:38
Celulozar, državno prvenstvo v Kopru
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Minuli vikend je v Kopru potekalo državno prvenstvo za mlajše dečke in mlajše deklice ter dečke in deklice. Krške barve je odlično zastopalo 13 plavalcev, Ema Menoni do štirih medalj.

13 Celulozarjev na državnem prvenstvu v Kopru

Državno prvenstvo v plavanju za mlajše dečke in mlajše deklice ter dečke in deklice

KOPER Najuspešnejša med plavalci krškega Celulozarja je bila mlajša deklica Ema Menoni, ki je štirikrat stopila na zmagovalni oder. Trikrat je bila druga in sicer v disciplinah 50 in 200 metrov hrbtno, ter 200m mešano, na tretjo stopničko pa se je zavihtela v disciplini 100 metrov delfin. Še dvakrat se je s četrtim in petim mestom v disciplinah 200m prsno ter 100m hrbtno zavihtela med najboljši deset.

Številne uvrstitve med deseterico

Med deseterico so se pri starejših letnikih uvrstili Matija Osetič z osmima mestoma na 400 in 1500 metrov prosto, Florijan Resnik je bil sedmi na 400 metrov mešano in osmi na 200 metrov delfin ter Maša Vasiljević šesta na 100 metrov delfin ter deveta na 800 metrov prosto in 50 metrov delfin.

Tudi štafeti dečkov med deseterico

Uvrstitev v deseterico sta si priplavali tudi dve štafeti dečkov. 4x100 metrov prosto je bila v postavi Kapušin, Ferenčak, Krušič in Osetič deveta, 4x100 metrov mešano pa v postavi Resnik, Krušič, Kapušin in Osetič deseta. Za odplavane rezultate in osebne rekorde si pohvalo zaslužijo tudi Tin Babič, Anej Jurčič, Nejc Kranjc, Ožbe Pfajfar, Luka Ferenčak, Nejc Kapušin, Anej Krušič, Svit Lenartič in Nina Tomše.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

(Plavalni klub Celulozar Krško, eP)

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja