Skip to main content
V Posavju 6.8° C Sreda, 24. 2024
19.05.2022
08:03
Sevničani na Barada kampu na Rogli
Foto: KBV Sevnica
Ta vikend je na Rogli ponovno potekal eden največjih borilnih kampov v tem delu Evrope.

14. Barada kamp

ROGLA Odličen tekmovalec, vrhunski športnik, danes trener, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije in izvrsten organizator ter promotor borilnih veščin Tomaž Barada je na 14. Barada kamp privabil več kot 400 ljubiteljev kontaktnih borilnih veščin iz Slovenije, Evrope in Amerike. Tomaž, je vodil treninge kickboxinga, Taekwondo sta usklajevala Stepfen Tapillatu iz Nizozemske in Aleš Zemljič, mešane borilne veščine MMA pa so bile zaupane »cage fighterju« Zelgu Galešić iz Hrvaške. Krav Maga treningi so bili pod domeno Willy Van De Mortel iz Nizozemske. Izobraževalnega kampa se je udeležila tudi 10-članska ekipa tekmovalcev in trenerjev Kluba borilnih veščin Sevnica.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

Trenerji Denis Orač, Rok Kuzem, Blaž Pečnik in Žiga Žveglič, ter tekmovalci Peter Avbelj, Saša Radojković, Marko Rožman, Jan Tržan, Matej Zupančič in Urh Oset so se v treh dneh dodobra preznojili in seznanili z novimi pristopi in metodami dela v različnih borilnih športih kot so Taekwondo, kickboxing, boks, MMA (Mixed Martial Arts – cage fight) in Krav Maga.

Treningi so bili zelo intenzivni in naporni, športniki in trenerji pa so različne borilne veščine vadili pod budnim očesom vrhunskih šampionov. Vrhunski treningi, vrhunski trenerji, izjemno vzdušje. Hvala organizatorju in vsem sodelujočim za nepozabno doživetje.

Denis Orač

borilni športi
sevnica
kbv sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice