Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
14.01.2020
12:28
Celulozarji v Celju
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Plavalke in plavalce krškega Celulozarja so se v nedeljo udeležili še zadnje tekme za razvojni pokal pred februarskimi zimskimi državnimi prvenstvi.

Trikat na stopničkah

Pred državnimi prvenstvi zadnja tekma za razvojni pokal

CELJE Kot pravijo v klubu, so bili nastopi zelo uspešni. "Plavalci so odplavali veliko osebnih rekordov in trikrat stopili tudi na stopničke," dodajajo Celulozarji. Z dvema prvima mestoma je na stopničke stopila mlajša deklica Ema Menoni v disciplinah 50m delfin in 100m hrbtno, na 200m prosto pa je bila četrta. Stopničke si je z drugim mestom priplavala tudi deklica Maša Vasiljević v najdaljši disciplini dneva in sicer na 800m prosto. Med deseterico se je z desetim mestom uvrstila na 100m prosto.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Med deseterico tudi štafeti

Med prvih deset sta se uvrstili tudi štafeti 4x50m mešano/mix. Štafeta mlajših dečkov/deklic, v postavi Menoni, Ribič Vene, Babič, Kranjc so si priplavali osmo mesto, štafeta dečki/deklice v postavi Marolt, Krušič, Vasiljević, Tomše pa so bili deveti.

 

V Celju so nastopili še Živa Ribič Vene, Nina Tomše, Tin Babič, Luka Ferenčak, Anej Jurčič, Nejc Kapušin, Nejc Kranjc, Anej Krušič, Svit Lenartič, Matija Marolt, Matija Osetič, Ožbe Pfajfar, Florijan Resnik in Miha Župevc.

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja