Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
08.03.2022
20:33
MRD Dobova
Foto: MRD Dobova
Rokometaši Dobove so v četrtfinalu Pokala Slovenije, v Izoli so premagali domačine z visokih 19:31 (10:15). Domačini so se v prvem polčasu še nekako upirali, v drugem pač ne.

RD Butan plin Izola : RK Dobova
19:31 (10:15)

RD Butan Plin Izola:
Gregorič, Jurič 2, Smej, Čikotić, Gašperšič 4, Dugajlić 2, Šmigoc 2, Orbanić 2, Dolenc 1, Komel 1, Galina 4.

RK Dobova:
Husejnović 4 obrambe, Blaževič 7 obramb, Glogovšek 3, Šafranko 1, Abramović 7, Dragan, Luzar 2, Rantah 6, Šukić 3, Kamnikar 1, Mlakar 2, Ferenčak 2, Kozolić, Mijušković, Nešič 4.

Sedemmetrovke:
RD Butan Plin Izola 0, RK Dobova 1(1).

Izključitve:
RD Butan Plin Izola 2minuti, RK Dobova 4 minute.

Dobovčani v četrtfinalu Pokala Slovenije

IZOLA Primorci s Posavci v zadnjih štirih dneh nimajo dobrih izkušenj. Potem ko so Izolane v soboto v ligaškem tekmovanju premagali Sevničani, so bili v tekmi osmine finala pokalnega tekmovanja od njih boljši še Dobovčani. V prvih minutah srečanja so se domačini še upirali, v 20. minuti so gostje vodili že s tremi zadetki prednosti, deset minut pozneje pa je bilo na semaforju 10:19.

Abramović in Rantah najboljša strelca

V nadaljevanju so utrujeni Izolani popustili, dobovski vlak pa je le odpeljal mimo, do končnega rezultata 19:31 in napredovanja v četrtfinale. Pri Dobovčani sta bila najuspešnejša Abramović (7 zadetkov) in Rantah (6).

Koga jim bo namenil žreb?

Dobovčani zdaj čakajo na žreb parov četrtfinala. V torek so v naslednji krog napredovali še Trebanjci, že v februarju so si četrtfinale zagotovile ekipe RD Urbanscape Loka, RK Gorenje Velenje, RK Sviš Ivančna Gorica, MRK Ljubljana, RK Celje Pivovarna Laško in MRK Krka.

rk dobova
dobova
rokomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja