Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
28.05.2019
07:36
Foto: DBV Ippon Sevnica
V soboto, 25. maja, je bil v Sevnici za mlade člane Društva borilnih veščin Ippon Sevnica praznik borilnih veščin.

Društvo, ki je lani praznovalo 20 let delovanja pod istim vodstvom, sedaj šteje več kot 100 članov, kateri na mehkih blazinah osvajajo znanja ju-jitsa in juda. Neutrudljivi člani Strokovnega sveta društva so skupaj z Krajevno skupnostjo Sevnica, Občino Sevnica, Zavodom KŠTM Sevnica in Športno unijo Slovenije (ŠUS) v okviru projekta – Veter v laseh, organizirali 3. turnir Krajevne skupnosti Sevnica v ju-jitsu in judu. Turnir je bil organiziran v sklopu dogodkov ob praznovanju praznika Krajevne skupnosti Sevnica.

rijetno druženje s tekmovanjem je ob 10. uri dopoldan odprla predsednica Sveta KS Sevnica Stanka Žičkar. Mlade tekmovalce, starše, dedke in babice, ki so športno navijali in vzpodbujali mlade iz močno prenatrpanih tribun, pa je pozdravila na začetku tudi direktorica KŠTM Sevnica Mojca Pernovšek. Več kot 70 tekmovalk in tekmovalcev je prejelo praktično darilo-majico turnirja. Po končani borbah v parterju pa tudi medaljo, tega nepozabnega dogodka mladih. Vodstvo DBV Ippon se posebej zahvaljuje sponzorjem in donatorjem, brez katerih bi težko izvedli ta športni dogodek.

Izvedbo tekmovanja in programa »Veter v laseh« je omogočilo tudi sofinanciranje Ministrstvo za zdravje RS, Fundacije za šport in Športne unije Slovenije. Progam je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

DBV Ippon Sevnica

sevnica
borilni športi

Pridružite se nam

Novice iz Posavja