Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
31.05.2022
11:56
Lukci na državnem prvenstvu
Foto: PK Lukec Krško
V soboto, 28. in nedeljo, 29. maja je v Športni dvorani Prebold potekalo državno prvenstvo Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo 100 plesalcev Plesnega kluba Lukec.

Državno prvenstvo

KRŠKO Na prvenstvu so nastopile tri solistke in sicer v zvrsti sodobni ples. V kategoriji Mini otroci II je Lara Vodlan osvojila 1. mesto, v kategoriji mlajši mladinci II Lena Vintar 2. mesto in v kategoriji mladinci II Žana Colarič prav tako 2. mesto. Lukci so imeli tudi predstavnike med pari in sicer sta Iva Lazič in Žana Supančič (PK Lukec Brežice) postali državni prvakinji v kategoriji urban street dance mlajši mladinci II.

Med malimi skupinami so nastopile tri skupine, 2. mesto je v kategoriji urban street dance mlajši mladinci II osvojila skupina Super Grannies (PK Lukec Brežice), 3. mesto pa v tej isti kategoriji skupina s točko Arheološki dan. Državne prvakinje pa so postale plesalke modern članske skupine v kategoriji sodobni ples male skupine mladinci II. 

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec Krško):

Med velikimi skupinami in produkcijami je nastopilo kar 6 Lukčevih skupin. 1. mesto sta si priplesali skupini Nameless in Xplosion (PK Lukec Brežice) in sicer v kategoriji urban street dance mlajši mladinci I oziroma druga v kategoriji urban street dance mladinci I. Skupina Madness je osvojila 2. mesto v kategoriji urban street dance produkcije mladinci I, Sweets 2. mesto v kategoriji urban street dance velike skupine pionirji II, Mars Colony iz Plesnega kluba Lukec Brežice 3. mesto v urban street dance velike skupine pionirji II in Future 4. mesto urban street dance velike skupine pionirji II.

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi