Skip to main content
V Posavju 17.8° C Sreda, 25. maj 2022
07.09.2020
09:34
5. krog 2. SNL, popoln izkupiček posavskih nogometašev
Foto: arhiv ePosavje
Posavski nogometaši so v 5. krogu 2. slovenske nogometne lige zabeležili popoln izkupiček, dve zmagi in šest točk. Krčani na Koroškem do zmage v zadnjih minutah!

V 5. krogu 2. SNL oboji do treh novih točk točk

Krčani zmagali na Ravnah na Koroškem, Brežičani doma boljši od Triglava

KRŠKO Krški nogometaši so gostovali na Ravnah na Koroškem in prišli do pomembne zmage. Krčani so povedli v 8. minuti, ko je zadel Glavaš. V 45. minuti so domači znižali prek Jauka, borbenost pa se je Krčanom izplačala v zadnjih minutah srečanja, ko je v 89. minuti zadel Vrdoljak za drugo letošnjo zmago in sedmo točko.

Sedem točk imajo tudi Brežičani

Prav toliko točk imajo po 5. krogu tudi brežiški nogometaši, ki so na domačem terenu z zadetkom Urha v 88. minuti premagali lanske prvoligaše, ekipo Triglava. Kranjčani so sicer od 22. minute naprej igrali z igralcem manj, ko je bil izključen Dodig.

Fužinar Vzajemci : NK Krško
1:2 (0:1)

Semafor:

  • 0:1 - 8. min. - Glavaš (NK Krško)
  • 1:1 - 45. min - Jauk (Fužinar Vzajemci)
  • 1:2 - 86. min - Vrdoljak (NK Krško)

Fužinar Vzajemci:
Marčič, Potokar, Fasvald (od 46. Turkuš), Horvat (od 64. Driessen), Prša, Ćoralić (od 79. Malešević), Kovač, Florjanc, Grubelnik (od 67. Kendeš), Tsivelekidis, Jauk.

NK Krško:
Kramer, Smiljanić (od 79. Korošec), Glavaš, Anković (od 58. Mrvič), Žabec, Brezina, Radić (od 86. Vrdoljak), Kočar, Pamić, Domić, Pranjić.

Brežice Terme Čatež : Triglav Kranj
1:0 (0:0)

Semafor:

  • 1:0 - 88. min. - Urh (Brežice Terme Čatež)

Brežice Terme Čatež:
Kruljac, Urh, Sokler, Jurečič, Martić, Lipec (od 82. Ribič), Pajaziti, Božič, Predanič (od 69. Hasan), Sivonjić (od 63. Rešetič), Felja.

Triglav Kranj:
Čadež, Šalja, Petric (od 83. Idrizi), Čeh (od 46. Hasanaj), Udovič, Pokorn, Vuković, Kopač (od 29. Brkić), Kumer, Ivetić, Dodig.

V Krško prihajajo vodilni, Brežičani k zadnjim na lestvici

V naslednjem krogu krški nogometaši v soboto ob 14. uri gostijo ekipo Kalcer Radomlje z Luko Gučkom in Jako Ihbeishehom, dvema znancema krške zelenice. Brežičani odhajajo na gostovanje k ekipi Brda v Vipolže.

(bš)

krško
brežice
nk krško
nogometni klub brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi