Skip to main content
V Posavju 17.8° C Sobota, 25. junij 2022
17.06.2021
08:44
DP, ples, Brežice
Foto: Plesni klub Lukec
V Športni dvorani Brežice je v začetku junija potekalo državno prvenstvo novo ustanovljenega Umetniškega plesnega združenja Slovenije.

6 naslovov državnih prvakov za plesalce Lukca

BREŽICE Na tekmovanju je sodelovalo tudi 70 plesalcev Plesnega kluba Lukec Krško in Brežice, ki so skupaj osvojili kar 6 naslovov državnih prvakov. Svoj prvi nastop na tekmovanju je v kategoriji sodobni ples solo mini otroci 2 opravila najmlajša tekmovalka Lukca, Lara Vodlan in si priplesala naslov državne prvakinje. Na tekmovanju je nastopila še ena solistka in sicer Žana Colarič, ki si je prav tako priplesala naslov državne prvakinje v kategoriji sodobni ples solo mladinci 1.

Državni prvaki

Z naslovi prvakov so se okitile tudi skupine, Xplosion (PK Lukec Brežice) v kategoriji urban street dance velike skupine mladinci 1, Nameless v kategoriji urban street dance velike skupine mlajši mladinci 2, Blair v kategoriji sodobni ples male skupine mladinci 2, Pjevači v kategoriji urban street dance male skupine mladinci 2.

Lukci so si priplesali tudi nekaj srebrnih medalj in sicer sta 2. mesto osvojili skupini Madness v kategoriji urban street dance produkcije mladinci 1 ter skupina Mars Colony (PK Lukec Brežice) v kategoriji urban street dance velike skupine pionirji 2. Na prvenstvu je sodelovala tudi skupina Madness Crew, ki si je v kategoriji urban street dance male skupine mladinci 1 priplesala 4. mesto.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

(eP)

plesni klub lukec
fotogalerija
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi