Skip to main content
Torek, 16. april 2024
30.12.2019
08:12
Lukec, novoletna produkcija
Foto: Plesni klub Lukec Krško
Plesalci plesnega kluba Lukec so v zadnjem tednu pred novoletnimi počitnicami s tremi novoletnimi produkcijami kronali še eno uspešno leto.

800 plesalcev Lukca na treh novoletnih produkcijah

Plesalke in plesalci Lukca so uspešno leto zaključili na treh novoletnih produkcijah v Sevnici, Brežicah in Krškem. V Sevnici je nastopilo okoli 210 plesalcev, v Brežicah okoli 170 in na zaključni produkciji v Krškem preko 420 nastopajočih. Vse tri predstave je povezovala Špela Švab, ki je skupaj z Jano Ferlin poskrbela tudi za scenarij predstave.

Ob koncu se je športni direktor kluba Dušan Vodlan najprej zahvalil vsem mentorjem, ki so pridno skrbeli za napredek mladih plesalcev. V klubu delujejo trenerji Romana Korber (otroške skupine), Dajana Pungaršek (otroške skupine), Vanesa Krenker (hip hop in jazz), Luka Vodlan (plesni krožek, hip hop in standardni in latinsko ameriški plesi), Elin Mateja Matjašič (orientalski plesi), Vesna Stevanović (orientalski plesi), Dea Micić (plesni krožek in hip hop), Miha Poznič (hip hop) in Sebastijan Vodlan (plesni krožek, step in standardni in latinsko ameriški plesi).

Za petletno aktivno delovanje v društvu so priznanje prejeli Gašper Mikulanc, Lara Krulec, Naomi Urbanč, Mia Pirc, Nija Milanovič, Hana Podgoršek, Žana Colarič, Mojca Tabor, Brigita Andlovic in Vrhovšek Irena. Za desetletno aktivno delovanje v društvu pa so bronasto plaketo prejeli Patricija Gregorič, Taja Mikulanc, Zala Popijač, Lena Škoda in Špela Švab.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

Nagrade za izjemne tekmovalne dosežke

Klub vsako leto podeli tudi plakete za tekmovalne dosežke in v letošnjem letu so bronasto plaketo za izjemne tekmovalne dosežke v letu 2019 prejeli  Žana Colarič za osvojeno 5. mesto na WADF svetovnem prvenstvu v modernu v Liberecu na Češkem,  Eva Krošelj, Gabriela Sirovica, Nina Škoberne, Maja Koretič Urbanč, Ana Škoberne in Kaja Popelar za osvojeno 4. mesto na IDO svetovnem prvenstvu v street showu v Dečinu na Češkem ter Karin Drenik, Mojca Tabor, Ksenija Vintar, Romana Krstić, Irena Vrhovšek, Martina Grmšek in Mateja Kuntarič za osvojeno 3. meto na svetovnem prvenstvu v hip hopu v Kielcah na Poljskem.

(bš)

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja