Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
08.10.2020
21:33
Benjamin Šeško, NextGen20
Grafika: ePosavje.com
Angleški časopis Guardian je objavil lestvico 60 najboljših mladih nogometašev na svetu, ti. Next Generation 2020 (seznam bi lahko prevedli kot Mladi upi 2020.

Benjamin Šeško na Guardianovem seznamu Next Generation 2020

Na njem je 60 najbolj zanimivih mladih nogometašev, ki jih bo potrebno spremljati v naslednjih letih

KRŠKO Angleški časopis Guardian je objavil lestvico 60 najboljših mladih nogometašev na svetu, ti. Next Generation 2020 (seznam bi lahko prevedli kot Mladi upi 2020. Na tem seznamu smo našli tudi eno slovensko ime, kaj slovensko, naše - posavsko! Med mladeniči letnikov 2003 je tudi Radečan Benjamin Šeško. Benjamin se je iz Krškega preselil v Domžale, od tam pa junija lani v Avstrijo, v ekipo RB Salzburg.

Guardian: "Naslednji Erling Braut Haaland ali Peter Crouch?"

"Naslednji Erling Braut Haaland ali slovenski Peter Crouch?" se sprašujejo na Guardianu. Norvežan v dresu Borussie Dortmund zabija kot po tekočem traku, že upokojeni Anglež pa je bil s svojim 201 centimetrom višine velikan med angleško nogometno elito. Za Šeškota so se, tako v Guardianu, poleg Salzburga zanimali še Manchester City, Borussia Dortmund in Ajax. Radečan je lani v mladinski Ligi prvakov devetih nastopih zbral tri zadetke, z ekipo pa so se uvrstili vse do polfinala.

(eP)

nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja