Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
13.02.2020
19:44
Tim Bizjak na Reki
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Blizu 500 športnikov iz Hrvaške, Madžarske, Italije in Slovenije je minuli vikend sodelovalo na plavalnem tekmovanju Victoria na Reki, ki šteje za Veliko nagrado Hrvaške.

Bizjak odlično plaval na Reki

Tretji absolutno na 100m hrbtno

REKA, HRVAŠKA Tekme se je udeležil tudi član krškega Celulozarja Tim Bizjak in znova potrdil odlično formo ter v kadetski konkurenci zmagal na 50 m hrbtno s časom 28,44 in na 100 hrbtno s časom 1.00.19.

Vso zimo plava v 16-metrskem bazenu

97 stotink počasneje od kadetskega rekorda

Bizjak je bil na 100m hrbtno celo tretji v absolutni konkurenci, ob tem pa je plaval le 97 stotink počasneje od državnega kadetskega rekorda. Da ima tokratni dosežek še toliko večjo težo, potrjuje tudi podatek, da je tekma potekala v 50-metrskem olimpijskem bazenu, Bizjak pa že celotno zimo plava v leskovškem 16 metrov dolgem bazenu in v sosednjem Tuhelju, v 25-metrskem bazenu.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Bizjak si je zagotovil mesto v kadetski reprezentanci

Bizjak je ob tem osvojil še dve četrti mesti na 50m prosto (s časom 25.31) in na 50m delfin (26.83) ter si s temi rezultati zagotovil mesto v kadetski reprezentanci Slovenije za četveroboj Slovenija – Hrvaška – Srbija – BiH.

Prejšnji teden je sodeloval na reprezentančnih pripravah

Kot so še sporočili iz Plavalnega kluba Celulozar, si je Bizjak - prejšnji teden je sodeloval na reprezentančnih pripravah na Ravnah na Koroškem - praktično že zagotovil tudi reprezentančni nastop na osmeroboju (CECJM) srednjeevropskih reprezentanc, ki bo julija v avstrijskem Gradcu.

(bš)

plavalni klub celulozar krško
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja