Skip to main content
V Posavju 4.2° C Petek, 26. 2024
29.12.2020
09:00
V nedeljo, 20. 12. 2020 je potekalo Občinsko online karate tekmovanje v Radečah. Tekmovanje je obiskal tudi župan Občine Radeče, g. Tomaž Režun.

Božični karate turnir v Radečah

Tekmovanje je potekalo ONLINE

S ponosom sporočamo, da smo v nedeljo, 20.12.2020 organizirali Občinsko ONLINE karate tekmovanje v Radečah ter dobili veliko novih zmagovalcev. Naj omenimo, da smo se na tekmovanje pripravljali že od samega začetka pojava drugega vala epidemije, ko smo našo aktivnost v polni meri preselili na treninge preko ZOOM-a. Tekmovanje je bilo odlično izpeljano ter je izrazilo vesele nasmehe na obrazu vsem članom ter jih ob vsem tem tudi motiviralo za treninge v letu 2021.

Obisk župana Radeč

V posebno čast in motivacijo ob izvedbi tekmovanja nam je bilo, da nas je na tekmovanju obiskal še župan Občine Radeče, g. Tomaž Režun. Ob pozdravnih besedah je vsem skupaj voščil lepe praznike in zaželel uspeha, zdravja in sreče na vseh področjih. Ob ogledu tekmovanja pa je pohvalil vse tekmovalce ter čestital trenerju Aljoši Kramar za posebno angažiranost in trud pri aktivnosti otrok v Občini Radeče v trenutnih časih.

Fotografiranje zmagovalcev in podelitev nagrad

Tekmovanje je potekalo po načrtu in člani so se zelo potrudili. Nekateri tekmovalci so prišli tudi do spoznanja, da se bo treba še dodatno angažirati. To bodo storili že takoj po novem letu, zato pričakujemo v klubu samo odlične karateiste. V torek, 22.12.2020 smo v povezavi s tekmovanjem opravili še Online Zoom karate fotografiranje zmagovalcev ter sledila je objava vseh rezultatov. Tekmovalci so za nagrade prejeli medaljo, najboljši v absolutnih kategorijah tudi pokale ter Miklavževo darilo. Čestitke vsem karateistom in staršem za spodbudo ter še enkrat hvala županu Občine Radeče, g. Tomažu Režunu za njegovo ter občinsko podporo klubu.

Rezultati tekmovanja - absolutni zmagovalci Občinskega karate turnirja 2020 so:

Nižja skupina – beli in rumeni pasovi

  1. mesto: Emilija Sigmund
  2. mesto: Alja Kramar
  3. mesto: Nik Slonecki
  4. mesto: Tjaš Kampuš

Višja skupina – oranžni in višji pasovi:

  1. mesto: Anže Tratar
  2. mesto: Edvin Hrvić
  3. mesto: Lili Kramar
  4. mesto: Nika Keber

Čestitke vsem tekmovalcem in srečno, zdravo ter uspešno novo leto 2021 vam želimo!

Karate klub Radeče
Urška Kramar,
tajništvo kluba

radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja