Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
01.02.2022
21:50
Iztok Kapušin
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški nogometaši se pospešeno pripravljajo na projekt "Obstanek v 2. SNL". V spomladanski del prvenstva namreč vstopajo z zadnjega mesta na lestvici.

S 5:2 premagali knape

BREŽICE V drugi pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi so brežiški nogometaši z visokih 5:2 premagali sedmo ekipo 2. lige, nogometaše velenjskega Rudarja.

Pet zadekov, pet strelcev

Domačini so v prvih 30. minutah zadeli trikrat, iz enajstmetrovke je zadel novinec Tomislav Hanžek, vodstvo sta povišala Ivan Brekalo in kapetan Luka Kocjančič. Ob zaključku prvega polčasa so gostje pritisnili proti vratom Tiborja Banića in ga ob nezbranosti ožje obrambne vrste tudi dvakrat premagali. V nadaljevanju sta za domače zadela še Andraž Ruedl in donedavni igralec Krškega Mateo Smiljanić, so ob tem sporočili iz brežiškega kluba.

Kapušin: "Dobili smo potrditev, da smo na pravi poti"

"Veseli dejstvo, da smo bili v fazi napada nevarni in raznovrstni ter ob tem dosegli tudi pet zadetkov. Čaka pa nas še veliko dela, saj si želim, da smo v fazi branjenja bolje organizirani in v ključnih trenutkih tudi bolj čvrsti," je povedal trener brežiških nogometašev Iztok Kapušin. In dodal, da so s tekmo dobili potrditev, da so na pravi poti in da še bolj zavzeto delajo, da bi ustvarili cilj - obstanek v ligi.

(eP)

nogometni klub brežice
nogomet
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi