Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
21.08.2019
17:34
Foto: arhiv ePosavje
Namestnik disciplinskega sodnika pri Nogometni zvezi Slovenije je spet imel veliko dela. Po 4. krogu 2. slovenske nogometne lige je kar dolg seznam kazni.

Čirjak bo počival dve tekmi

Krčani so v 4. krogu 2. slovenske nogometne lige na domačem igrišču premagali ekipo Jadran Dekani, a večino tekme odigrali z igralcem manj, saj je bil že v 4. minuti izključen Lovre Čirjak. Po seji disciplinske komisije je namestnik disciplinskega sodnika odločil, da bo Čirjak počival dve tekmi. Tako bo izpustil sobotno gostovanje v Novem mestu in domačo tekmo 6. kroga z ekipo Brda. V obrazložitvi piše, da bo počival zaradi izključitve in udarjanja v predel obraza nasprotnega igralca, ob tem pa je pisna izjava olajševalna okoliščina.

Še nekaj jih bo počivalo

Dve tekmi bodo zaradi izključitve izpustili tudi Jan Zagomilšek (Vitanest Bilje), Goran Čuček (Rogaška) Nik Fasvald (Fužinar Vzajemci) in Nenad Toševki (Roltek Dob), po eno tekmo pa Kristjan Barič (Koroška Dravograd), Dino Suljević in Tadej Rems (Roltek Dob) ter Matija Pušnar (Vitanest bIlje).

Denarne kazni

Po 200 evrov bodo v blagajno prispevali NK Drava Dakinda Ptuj, ŠD Dob in NK Rogaška, 240 evrov NK Krka, 320 evrov ND Bilje, največ (650 evrov) pa zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev ter prižiganja bakel v ND Lendava 1903.

S 1. kroga kadetske lige 18. avgusta pa je krški klub kaznova z ukorom, kot pravijo na NZS, "ekipa ni oddala zahtevane dokumentacije v predpisanem roku".

(bš)

nk krško
krško
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja