Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
22.03.2022
09:42
DBV Katana v Mariboru
Foto: DBV Katana Globoko
V soboto, 19. marca 2022, je v Mariboru potekalo mednarodno tekmovanje v ju-jitsu - Robi Rajh 2022.

Katanci v Mariboru

MARIBOR Na tekmovanju je nastopilo 220 tekmovalcev iz 11 držav, za naslove prvakov se je borilo tudi pet članov Društva borilnih veščin Katana. V Jiu-Jitsu (parterna borba) sta se za čim boljše uvrstitve borila Kristjan Kežman in Tilen Kolarič. V kategoriji članov do 94kg se je Kristjan razveselil bronastega odličja. Tilen je nastopil v kar dveh kategorijah in sicer do 85kg, kjer je osvojil zlato odličje in v kategoriji do 94kg kjer je osvojil odlično 4. mesto.

V Ju-Jitsu borbah je v kategoriji članov do 94 kg nastopil Matej Knezić, ki je v napeti borbi v finalu moral priznati premoč nasprotniku iz Sarajeva in se tako zadovoljiti s srebrnim odličjem.

Neli in Ema potujeta na evropsko prvenstvo

V duo sistemu sta v kategoriji ženskih parov med mladinkami nastopili Neli Rožman in Ema Šušterič. Dekleti sta pometli z vso konkurenco in prepričljivo osvojili zlato odličje. Zanju je bila to zadnja tekma pred odhodom na Evropsko prvenstvo, ki bo v začetku aprila v Grčiji. Na tekmovanju je sodil Ognjen Saje, ob tatamiju pa je tekmovalce spremljal Jure Žabjek.

Vir: Društvo borilnih veščin Katan

dbv katana globoko
brežice
borilni športi

Pridružite se nam

Novice iz Posavja