Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
26.10.2021
08:24
V soboto je v Mariboru potekalo mednarodno tekmovanje v karateju, 11. Maribor open, na katerem je sodelovalo več kot 300 tekmovalcev iz 49 klubov iz 7 držav.

V Mariboru sedemkrat na stopničkah

MARIBOR Članice Fight Cluba Shony so se tokrat na stopničke povzpele kar sedemkrat, osvojile so štiri zlate, eno srebrno in dve bronasti medalji.

Ela Petan je zmagala tako v kategoriji borb mladink do 53 kilogramov, kjer je finalni obračun z rezultatom 8:0 zaključila predčasno, kot v kategoriji članic do 61kg. Saša Petković je zmagala v kategoriji kadetinj nad 54kg in osvojila bron pri mladinkah nad 59 kilogramov, Ana Sever je slavila pri članicah nad 68 kilogramov in bila bronasta pri mladinkah nad 59 kilogramov, Tjaša Petković pa je bila srebrna pri mlajših kadetinjah do 50 kilogramov.

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Na uradnih tekmovanjih letos osvojili 37 medalj

"Kljub težkim razmeram zaradi pomanjkanja tekmovanj so v Fight Clubu Shony v letu 2021 na uradnih tekmovanjih zaenkrat osvojili 37 medalj (17 zlatih, 10 srebrnih, 10 bronastih), med najprestižnejši odličji seveda sodita Elina bronasta medalja iz mladinskega evropskega prvenstva in zlato iz svetovnega pokala v Poreču," pravijo v klubu.

Do konca leta še tri tekme

V tem tednu pet članov kluba sodeluje na pripravah z državno reprezentanco, do konca leta pa tekmovalce čakajo še tri tekme - Slovenija Open, Balkansko prvenstvo in svetovni pokal v Benetkah.

(eP)

borilni športi
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja