Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
15.11.2021
14:37
Futsal reprezentanca v Brežicah
Foto: m24.si / NZS
Članska futsal reprezentanca se je v nedeljo sestala v Brežicah, v torek in sredo člane čakata dve tekmi proti Hrvatom - v torek v Zagrebu in v sredo v Brežicah, prenos sredine tekme bo tudi na TV.

Prijateljski tekmi s Hrvaško

BREŽICE Člani slovenske futsal reprezentance bodo v torek in sredo v Zagrebu in Brežicah odigrali dve prijateljski tekmi. Kot je povedal selektor Tomislav Horvat, so v nedeljo opravili regeneracijski trening. "Igralci so imeli ta vikend tekme, večina jih je potovala iz Italije. V ponedeljek imamo dva treninga. Dopoldne bo več ali manj celoten trening namenjen taktiki, popoldne se bomo dogovorili zadeve, ki jih imamo za pogledati glede na tekmece."

Selektor Horvat: "Moji fantje so pravi, nimam nobenih dilem"

Selektor napoveduje, da bodo tekme s Hrvati zagotovo dober preizkus pred evropski prvenstvom. "Hrvati so zelo močna reprezentanca, tehnično so dovršeni, imajo odlične pivote in mi bomo morali biti na visoki ravni. Moji fantje so pravi, nimam nobenih dilem, da bomo odigrali na visoki ravni in potem rezultat zagotovo ne bo izostal," je ob začetku priprav v Brežicah še povedal selektor Horvat.

Futsal reprezentanca Slovenije v Brežicah:

Tjaž Lovrenčič (A.S.D. Benevento 5), Denis Totošković (A.S.D. CDM FUTSAL), Matej Fideršek (A.S.D. CDM FUTSAL), Nejc Hozjan (A.S.D. FF Napoli), Žan Koren (AC Hellas Verona 1903), Teo Turk (Futsal klub Dobovec), Klemen Duščak (Futsal klub Dobovec), Nejc Berzelak (KMN FC Litija), Gašper Vrhovec (KMN FC Litija), Benjamin Tušar (Meta Catania C5 Bricocity), Alen Fetić (Petrarca Calcio Cinque), Tilen Gajser (ŠD FC Ptuj), Jeremy Bukovec (ŠD FC Ptuj), Max Vesel (ŠD FK Siliko).

Doslej 10 tekem, zadnja leta 2010

Slovenci in Hrvati so doslej odigrali 10 medsebojnih srečanj, sedem tekem so dobili naši sosedje, dve srečanji Slovenci, eno pa se je konec oktobra 2003 končalo z neodločenim rezultatom 3:3. Futsal reprezentanci sta se sicer nazadnje srečali novembra 2010, tekmo so s 7:3 dobili Hrvati.

Sredina tekma tudi na televiziji

Torkova tekma v Zagrebu se bo začela ob 18.30 uri, v Brežicah v sredo ob 18. uri, tudi s prenosom na Sportklubu.

(bš, eP)

futsal
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja