Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
03.07.2021
22:00
Pogačar tudi danes ni razačaral, saj je v velikem stilu oblekel rumeno majico.

Pogačar tudi danes ni razačaral, saj je v velikem stilu oblekel rumeno majico. Zmagal je sicer Dylan Teuns, ki kolesari za ekipo Bahrain Victorious in je tako ekipi privozil že drugo zaporedno zmago po včerjašnji Matejevi zmagi. 

 

* IZ MINUTE V MINUTO *

Dirka po Franciji skozi posavske oči 

Domačini, ki živijo znotraj zaprtega območja, že od včeraj lahko dostopajo le s posebnimi dovolilnicami. Vse teče brez kakršne koli slabe volje in nerganja, vsi spoštujejo prilagojeni prometni režim, tudi na zasebnih dovozih in parkiriščih stojijo vozila navijačev že vso noč. Vsi se zavedajo pomembnosti TDF, živijo tudi zanj.

(11:30) Cesto že močijo posamezne kaplje dežja

Navijači s kolesi in peš proti prelazu, med njimi tudi Slovenci. Cesto že močijo posamezne kaplje dežja.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

 

Dan po epski zmagi Mateja Mohoriča je na vrsti znameniti vzpon na prelaz Col de la Colombière. Naša ekipa je na poti že od včeraj. Poroča o neverjetno prijaznih, komunikativnih in potrpežljivih policistih. Z usmerjanjem in prijaznimi navodili pomagajo številnim avtomobilom in avtodomom, ki prihajajo brez prestanka. 

Prihajajo tudi slovenski navijači v podporo našim asom Rogli, Pogiju, Luki in včerajšnjem junaku Mateju, ki je včeraj navdušil vse prisotne s svojo predstavo.

(eP)

kolesarstvo

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja