Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
19.07.2021
15:52
Darjan Matić, Aljaž Leskovar
Grafika: ePosavje.com
V Nogometnem klubu Krško so po koncu lanske sezone, ko so osvojili 10. mesto v 2. slovenski nogometni ligi, prekinili sodelovanje z glavnim trenerjem, Damijanom Romihom.

Leskovar in Matić trenerja članske ekipe NK Krško

KRŠKO Sedaj se predstavljajo z novim strokovnim vodstvom. Trenerja članske ekipe sta namreč postala Aljaž Leskovar in Darijan Matić.

Novo strokovno vodstvo

Kot dodajajo pri krškem nogometnem klubu, je Leskovar magister fakultete za šport in je mladinski ekipi NK Aluminij deloval kot pomočnik trenerja. Matić pa je v nogometnih krogih znano ime, saj gre za nekdanjega slovenskega reprezentant in nogometaša Olimpije, ki je leta 2016 kot kapetan zmaje popeljal do prvega naslova prvaka po dveh desetletjih, del kariere je preživel v tujini ter nazadnje pa je deloval kot pomočnik članskega trenerja pri NK Olimpiji. "Vesel sem, da bom prišel v klub s tako dolgo tradicijo in veliko bazo navijačev. Že kot igralec sem se v Krškem pred polnimi tribunami vedno dobro počutil. Kot trener bi si želel, da se v Krško vrne vzdušje izpred nekaj let," je slednji sporočil vsem navijačem NK Krško.

Članska ekipa še v sestavi

Iz kluba so nam tudi sporočili, da je članska ekipa še v sestavi in da bodo o njej javnost obveščali par dni pred pričetkom nove sezone. Prvenstvo se sicer prične v nedeljo, 1. avgusta, ko bodo krški nogometaši gostovali pri Nafti.

S. U.

nogomet
krško
nk krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja