Skip to main content
V Posavju 6° C Torek, 23. 2024
10.02.2021
11:11
Dekleta Fight Cluba Shony na pripravah državne reprezentance
Foto: Fight Club Shony
Med 5. in 8. februarjem 2021 so se najboljši karateisti Slovenije v Športnem centru Draš, na Mariborskem Pohorju, udeležili štiridnevnih priprav državne reprezentance.

Dekleta Fight Cluba Shony na pripravah slovenske reprezentance

BREŽICE Vabilu so se z veseljem odzvala tudi tri dekleta Fight Club-a Shony - Ana Sever, Saša Petković in Ela Petan. Karate zveza Slovenije je v mesecu januarju objavila koledar uradnih tekmovanj za letošnje leto in prve preizkušnje nas čakajo že v mesecu marcu, ko bomo nastopili na prvi tekmi za pokal Slovenije.

Epidemija se počasi umirja, državna reprezentanca pa je že začela ciklus kvalifikacij za nastop na mladinskem EP. V izboru za nastop so tudi vsa tri naša dekleta, ki so pri Olimpijskem komiteju Slovenije kategorizirana kot športnice perspektivnega (Ela Petan) oz. mladinskega razreda (Ana Sever in Saša Petković).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Naše članice trenirajo od ponedeljka do sobote in vsak teden opravijo 5 treningov karateja, 3 treninge v sklopu telesne priprave in 2 treninga boksa. Omenjen urnik jih vsekakor uvršča v sam slovenski vrh in zagotovo se jim v prihodnosti vložen trud obrestuje z doseganjem vrhunskih tekmovalnih dosežkov.

Sašo Vaš

brežice
borilni športi

Pridružite se nam

Poglejte tudi