Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
09.05.2022
07:05
NK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški nogometaši so v 28. krogu 2. slovenske nogometne lige na domačem igrišču izgubili z ekipo Vitanest Bilje. Dva kroga pred koncem imajo pred zasledovalci v boju za obstanek tri točke prednosti.

NK Krško : Vitanest Bilje
0:1 (0:1)

Semafor:

  • 0:1 - 69. min. - Jalinous (Vitanest Bilje)

NK Krško:
J. Ribič, Đurak, Jurčec (od 83. Ž. Ribič), Dušak, Doumbia, Stopar (od 91. Lovrić), Gavrić, Koritnik, Zaidan (od 73. Regvar), Ikwuemesi, Pinelli.

Vitanest Bilje:
Lipičar, Peršič (od 46. Pantelić), Batič (od 90. Križaj), Jalinous, Erniša, Doplihar (od 83. Shimba Olamba), Koron, Slavec, Humar, Jermol (od 75. Terziev), Kladar.

Dva kroga pred koncem tri točke prednosti pred Brežičani in Ptujčani

KRŠKO V prvem nedeljskem srečanju 28. kroga 2. slovenske nogometne lige so krški nogometaši na domačem igrišču izgubili z ekipo Vitanest Bilje, v 69. minuti je edini zadetek na tekmi dosegel Jalinous. Gostje so se utrdili v sredini lestvice, Krčani pa se na 14. mestu dva kroga pred koncem borijo za obstanek.

Kako naprej?

V 3. slovensko nogometno ligo bosta izpadli zadnji dve ekipi. Krčani imajo pred Brežičani in Ptujčani tri točke prednosti. V soboto igrajo v Dekanih, Brežičani doma pričakujejo Vitanest Bilje, Ptujčani odhajajo na gostovanje h Krki v Novo mesto. V zadnjem krogu bo v Krškem posavski derbi, Ptujčani bodo na domačem igrišču gostili Rogaško.

nogomet
nk krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja