Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
09.02.2022
21:54
MRD Dobova
Foto: MRD Dobova
Dobovčani so dobili nasprotnika v osmini finala Pokala Slovenije, znan je tudi termin tekme.

Dobovčani dobili nasprotnike v pokalu

BREŽICE Dobovski rokometaši so v ponedeljkovem večeru dobili nasprotnike v osmini finala Pokala Slovenije. Ob žrebu parov še ni bilo znano, ali bodo njihovi nasprotniki Kočevci ali Izolani. Tekma med tema dvema ekipama je bila na sporedu v ponedeljek, zmage so se s 29:23 v Kočevju veselili Primorci.

V Izoli bo tekma 16. februarja

Dobovčani tako naslednjo sredo odhajajo na morje, 16. februarja bo namreč na sporedu tekma RD Butan Plin Izola : RK Dobova. V prvi tekmi osmine finala so v torek v Radovljici rokometaši RD Urbanscape Loka s 37:26 premagali ekipo RK Frankstahl Radovljica. Pet tekem bo na sporedu v sredinem večeru, naslednjo sredo pa poleg tekme v Izoli še srečanje v Hrastniku med RK Dol TKI Hrastnik in MRK Krka.

RK Sevnica

Sevničani proti Belokranjcem do šeste letošnje zmage

Sevniški rokometaši so v 14. krogu 1. B slovenske rokometne lige v Radečah z 31:24 (18:9) premagali ekipo RK Črnomelj. Že po prvem polčasu je Sevničanom kazalo dobro, ko so vodili z devetimi zadetki prednosti ob rezultatu 18:9. Po 60. minutah je bilo na semaforju 31:24. Luka Cigler je bil z 12 zadetki tudi tokrat najbolj razpoložen igralec na igrišču, Nejc Mrgole se je petkrat vpisal med strelce, tri zadetke je dodal Amel Fatić.

(eP)

rokomet

Pridružite se nam