Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
18.09.2020
17:59
Benjamin Teraš, MRD Dobova
Grafika: ePosavje.com
Če bo v 1. B rokometni ligi na svoje prve tekme še čakali teden dni, pa je v 1. slovenski rokometni ligi ta vikend na sporedu že 3. krog. Dobovčani gostujejo v Novem mestu.

Teraš: "Ponovno nas čaka težko gostovanje"

Po dveh krogih Dobovčani še brez točke

BREŽICE Dobovski rokometaši so v soboto v Brežicah gostili ekipo Ribnice in izgubili z visokih 28:34 (15:18). Zdaj jih čaka še ena težka tekma, gostovanje v Novem mestu pri ekipi Krke. Trener Dobovčanov Benjamin Teraš pravi, da jih "po dveh težkih nasprotnikih nas ponovno čaka težko gostovanje v Novem mestu pri poletni ekipi MRK Krka, ki je bila v obeh prvih srečanjih prvenstva zelo blizu uspeha."

"Na roke nam ne gredo težave s poškodbami"

"Kljub temu verjamem, da bomo naredili korak naprej v naši igri"

Kot dodaja, jim kljub veliki želji in trudu igralcev trenutno igra ne steče, kot si želijo. "Prav tako nam na roke ne gredo težave s poškodbami v zadnjem tednu, tako da je pred sobotnim gostovanjem težko karkoli napovedovati. Verjamem pa, da bodo tisti, ki bodo pripravljeni dali vse od sebe in da bomo kljub temu naredili korak naprej v naši igri," je trener na klopi Dobove kljub temu optimističen pred gostovanjem v Novem mestu.

(bš)

mrd dobova
dobova
brežice
rokomet

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja