Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
11.06.2019
09:33
Foto: Teniški klub Krško
Na sobotnem Dolenjskem teniškem satelitu v sklopu praznika občine Krško je nastopilo 66 otrok v vseh kategorijah.

Štirje so nastopili v kategoriji mini začetniki, za katere smo postavili manjše igrišče, ki je primerno za trenutni nivo njihove igre. Večina ostalih, trinajst otrok, je nastopilo v kategoriji MINI tenis.

V kategoriji MIDI tenis smo imeli tokrat rekordnih 14 nastopajočih. Drugič smo organizirali kategorijo MIDI začetniki s 7 nastopajočimi. Ponovno je bila lepo zasedena tudi kategorija TENIS 10, kjer smo imeli enajst nastopajočih. Tenis 11-13, na njem je sicer nastopilo 10 otrok. Tenis nad 13 let se je igral s 7 nastopajočimi. V vseh kategorijah smo gostili nekaj igralcev iz TK Kozje in Ljubljane.

Hvala vsem, ki ste pripomogli k ponovno pestremu dogajanju v TK Krško, tokrat na zunanjih igriščih. Posebej hvala pa našim zvestim sodnikom.

Fotogalerija:

Zmagovalci po kategorijah pa so postali Val Mihelič Golob (TK KRKA Otočec) v kategoriji MINI tenis – začetniki, Erazem Baloh (CONDOR) v kategoriji MINI tenis, Aljaž Rutar (CONDOR) v tolažilni kategoriji MINI tenis in Lana Pleskovič (TK GIBI) v kategoriji MIDI tenis.

V tolažilni kategoriji MIDI tenis turnirja tokrat zaradi pomanjkanja sodnikov (večina jih je imela šolske obveznosti, dva, ki sta ostala pa sta tekmovala naprej v kategorijah 11-13 let in nad 13 let) žal nismo mogli izpeljati. Nejc Lisec (TK Sevnica) je zmagal v kategoriji MIDI tenis - začetniki, Luka Oljača (TK Krško) v tolažilni kategoriji MIDI tenis – začetniki, Lan Mesec (TK Kozje) v kategoriji Tenis 10, Aljaž Vidmar (TK KRKA Otočec) v tolažilni kategoriji Tenis 10, Nik Pleskovič (TK GIBI) v kategoriji tenis 11-13 let, Jakob Ovniček (TK KRKA Otočec) v tolažilni kategoriji tenis 11-13 let in Aljaž Zajc (TK Krško) v kategoriji nad 13 let.

Teniški klub Krško

teniški klub krško
krško
video
fotogalerija

Pridružite se nam