Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
24.06.2019
13:55
V Brestanici so v počastitev krajevnega praznika organizirali turnir v odbojki na mivki.

V soboto, 8. 6. 2019, je na novih igriščih za odbojko na mivki potekal drugi turnir BRESTANICA OPEN 2019, ki sta ga v sodelovanju z OD Brestanica organizirali nekdanji tekmovalki kluba, Jerneja Planinc in Špela Zakšek.

Turnir, ki so se ga udeležili igralci in igralke iz cele Slovenije,  je bil ena izmed prireditev namenjenih počastitvi Krajevnega praznika Brestanice, ki so potekale v začetku meseca junija.

Na turnirju je sodelovalo 12. ženskih ekip in 8 moških ekip.

V izenačenih dvobojih sta pri dekletih zmagali domačinki Jerneja Planinc in Špela Zakšek, pri fantih pa Gregor Felkar in Jernej Borlinić.

Vsi tekmovalci ter tudi gledalci, ki jih ni bilo malo, so bili nad izjemnim prizoriščem in organizacijo turnirja navdušeni. Bogat nagradni sklad, praktične nagrade, ter veliko hrane in osvežilnih napitkov za igralce in gledalce, pa je verjetno na tovrstnih turnirjih odbojke na mivki edinstven. Vsi udeleženci turnirja so obljubili, da se naslednje leto zopet vidimo.

Za Odbojkarsko društvo Brestanica, ki je bilo soorganizator turnirja, pa je bila to predvsem potrditev, da so nekdanji zelo uspešni turnirji v odbojki, ki so ponesli dober glas Brestanice po celi Sloveniji, zopet vračajo in razveseljujejo ljubitelje odbojke v Brestanici.

Organizatorji se še enkrat zahvaljujemo vsem sponzorjem. Posebna zahvala pa gre tudi  Krajevni skupnosti Brestanica, ki je sodelovala pri nakupu mivke.

Anton Zakšek

Pridružite se nam

Novice iz Posavja